Skaldjursbåten

}

18.00-21.00

895 kr

24 maj, 14 juni, 30 aug & 6 sep

Njut av färska skaldjur i världsklass!

 Låt oss locka dina smaklökar med färska skaldjur av världsklass, serverade med omtanke och passion ombord på vår skärgårdsbåt.

Medan du lutar dig tillbaka och njuter av den oändligt vackra miljön, bli severad av vår uppmärksamma besättning som strävar efter perfektion i varje detalj. Men det är de delikata skaldjuren som stjäl showen – noga utvalda och nyligen fångade för att garantera den ultimata smakupplevelsen.

Ombord på m/s Byfjorden har du privilegiet att välja din plats för njutning: antingen i den välkomnande salongen, där atmosfären är lika varm som våra hjärtan, eller på soldäck där du kan känna salt havsbris smeka din hud och beundra den förtrollande solnedgången över horisonten.

Båtturen passerar historiska sevärdheter som den gamla kurorten Gustafsberg och under den majestätiska Uddevallabron. Sedan styr vi kursen mot Ljungskile och Orust ostliga kust, innan vi återvänder hem mot Uddevalla.

För oss på Skärgårdsbåtarna är tradition och historia lika viktiga som trivsel och hållbarhet. Vi strävar efter att handla lokalt så mycket som möjligt och våra skaldjur måste vara MSC-märkta. Havet är vår arbetsplats och det ska det förbli – vi vill bevara det för framtida generationer att njuta av.

Att servera vid bord istället för på en buffé gör vi även detta för minskat svinn och ökad säkerhet ombord utan köer för din trivsel.

Så låt oss ta dig med på en resa där det bästa från västkusten förenas: en kväll fylld av glädje, skratt, och oändliga smakupplevelser. Välkommen ombord på m/s Byfjorden – där lyx och hav möts för att skapa minnen för livet. Vi ser fram emot en kväll med er!

Bra att veta!

  • Självklart finns veg. alternativ
  • Bordplacering under middagen
  • Ombord finns alkoholrättigheter
  • Endast förbokning 

Info

M/S Byfjorden

Vad finns i lådan?

Skaldjurslådan som serveras innehåller: 200 g färska räkor, färska havskräftor 3-6 stycken beroende på storlek, skaldjurspaté, västkuströra, kallrökt lax samt diverse dippsåser och färskt bröd.

Tål man ej skaldjur eller föredrar köttalternativ väljer man:

Delikatesslådan som innehåller: Kallskuret, kycklingklubba, frukt, oliver, hemmagjord potatissallad, grönsallad och färskt bröd.