Jobba med oss

Vill du jobba ombord på Skärgårdsbåtarna i sommar?

Skärgårdsbåtarna har trafikerat fjordarna i Bohuslän sedan 1898. Bor man i eller besöker Uddevalla är en tur på fjorden en självklarhet. Nostalgi, kulturhistoria och tradition förpackat i en skön saltstänkt upplevelse. Vi arbetar mot att hålla en hög nivå av service samtidigt som vi vill leverera en trygg, hållbar, familjär och trivsam upplevelse ombord.

Att vara en i crew Skärgårdsbåtarna.

Hos oss kommer du tillhöra en besättning, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Vi vill förmedla tradition, att åka Skärgårdsbåt är inget nytt påfund. De har sin historia och den är vi stolta över. Som en del av vår crew är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. På Skärgårdsbåtarna får du arbeta med likasinnade och få vänner för livet.

Vem är du?

Vi söker dig som kan leverera service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du som slutför det du åtagit dig är en god lagspelare, där pålitlighet, vänlighet och social kompetens är naturliga drivkrafter hos dig. Att vara en god kollega är för dig självklart och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster.

Vi söker:
  • Information uppdateras inom kort.
Kvalifikationer som krävs:
  • Du måste ha fyllt 18 år senast 1 juli 2024.
  • Språk: goda svenskakunskaper, engelska och gärna något mer språk.
  • Vi ser gärna att du har friskhetsintyg för sjöfolk, erfarenhet av serviceyrke, gärna mikrofonvana och gått någon värdskapsutbildning.
Övrig info

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Säkerhet- och värdskapsutbildning obligatoriskt innan säsongsstart. Sommarsäsongen börjar den 20 maj och pågår till 10 september. Våra turer utgår från Uddevalla, Ljungskile och Lysekil.

Läs mer om våra båtar och turer på här på hemsidan.